Dialoog tafel – Week van de toekomstige generaties

De week van 19 tot 25 september is de week voor de toekomstige generaties. Landelijk, internationaal en ook lokaal wordt jong en oud uitgenodigd om mee te denken: Wat kunnen wij betekenen voor de toekomstige generaties? Waar kunnen wij aan bijdragen, hoe kunnen we samen het verschil gaan maken? Voor onze kinderen en kleinkinderen.

Toekomstige generaties in Aalsmeer
Op maandag 23 september organiseert Stichting Nieuw Aalsmeer een bijeenkomst in de bibliotheek van Aalsmeer om in gesprek te gaan over wat er nodig is om de belangen en het welzijn van toekomstige generaties in Aalsmeer, in onze directe leefomgeving te behartigen.

De goede voorouder
De avond gaat van start met een presentatie van het boek: ‘De goede voorouder’ van Roman Krznaric: lange termijndenken voor een korte termijnwereld. Dit gedachtengoed is een belangrijke aanjager geweest voor allerlei initiatieven voor de toekomstige generaties.
Met een kopje koffie/thee gaan we in gesprek voor ideeën en acties: wat we kunnen doen om onze leefomgeving, Aalsmeer, mooi, veilig en gezond te houden voor toekomstige generaties.

U bent van harte welkom in de Bibliotheek Aalsmeer
Marktstraat 19 te Aalsmeer. Inloop vanaf 19.15
Aanmelden kan via nieuwaalsmeer@gmail.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *